Craciun Herculane

Valabilitate oferta “Craciun Herculane”: 22.12 – 26.12.2017

555 Ron/ loc in cam. dubla                                   (3 nopti)

740 Ron/ loc in cam. dubla (4 nopti)

 23.12.2017 22.12.2017
≈ intrare cu cina, welcome drink ≈ intrare cu cina, welcome drink
24.12.2017  23.12.2017
≈ mic dejun, pranz,  cina traditionala – Pomana porcului insotita de vin, tuica si cozonac, seara de colinde, , impodobirea bradului de Craciun ≈ mic dejun, pranz, cina
25.12.2017 24.12.2017
* mic dejun, pranz, vizita lui Mos Craciun, cina festiva de Craciun, program muzical cu DJ * ≈ mic dejun, pranz,  cina traditionala – Pomana porcului insotita de vin, tuica si cozonac, seara de colinde, , impodobirea bradului de Craciun
26.12.2017 25.12.2017
* mic dejun, check out * mic dejun, pranz, vizita lui Mos Craciun, cina festiva de Craciun, program muzical cu DJ
26.12.2017

* mic dejun, check out

    Mesele sunt in regim bufet suedez (exceptie mesele festive) si includ bautura casei, apa minerala/ plata si sucuri racoritoare (pranzul si/ sau cina) se servesc in sistem bufet, cu servirea la farfurie
  • Copilul pana la varsta de 6 ani cazat in camera cu parintii beneficiaza de gratuitate la cazare si mese.
  • Pentru participarea la Cina traditionala si Cina festiva de Craciun, pentru copiii intre 6-12 ani se va percepe un supliment in valoare de 60 Ron/ persoana.
  • Copiii peste 12 ani au cost integral la Cina traditionala si Cina festiva de Craciun: 120 Ron/ persoana.

Voucher 10% la procedurile spa din oferta: masaje, impachetari corporale.

  • Optional:”Pachet Gold Spa” in valoare de 50 Ron/persoana/zi cu 2 procedure: masaj de relaxare 20′ si o impachetare partial cu namol/ ciocofango & termocuverta
  • Pat suplimentar: 25 lei/ zi
  • 1 copil pana la varsta de 6 ani cazat in camera cu parintii beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun
  • Tariful nu include Taxa de statiune in cuantum de 1% din totalul tarifului de cazare pe sejur. Taxa de statiune se achita direct la Receptie in ziua sosirii.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed