Politica de confidentialitate

Hotel Ferdinand se gaseste in Baile Herculane, Romania, str. Piata Hercules, nr.1, tel:+40-255-561-121, fax:+40-255-561-131, email: office@hotel-ferdinand.ro

SC Camelysa Prodcom SRL, str. Piata Hercules nr.1, Baile Herculane, Romania, este inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J40/282/1998 si cu cod de inregistrare in scopuri de TVA RO11152799. Site-ul www.hotel-ferdinand.ro – Hotel Ferdinand este proprietate a societatii S.C. Camelysa Prodcom S.r.l. Baile Herculane, Romania.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe aceste site-uri, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in paragrafele urmatoare.

Recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii” pe site-ul Hotel Ferdinand.

1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului Hotel Ferdinand. Hotel Ferdinand nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului

Hotel Ferdinand garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe aces site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al S.C. Camelysa Prodcom S.r.l.

3. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Hotel Ferdinand pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Hotel Ferdinand se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Hotel Ferdinand

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Hotel Ferdinand se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa SC Camelysa Prodcom SRL, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Hotel Ferdinand certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere SC Camelysa Prodcom SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere SC Camelysa Prodcom SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere SC Camelysa Prodcom SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere SC Camelysa Prodcom SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa SC Camelysa Prodcom SRL.

e.In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de BRD Groupe Societe Generale.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: SC Camelysa Prodcom SRL si BRD Groupe Societe Generale garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC Camelysa Prodcom SRL sau pe serverele BRD Group Societe Generale.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse pe platforma BRD SOCIETE GENERALE si nu direct in sistemele Visa si Mastercard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Hotel Ferdinand SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright

Intregul continut al site-ului Hotel Ferdinand – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC Camelysa Prodcom SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Camelysa Prodcom SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Acceptul

Prin accesarea site-ului Hotel Ferdinand, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Hotel Ferdinand, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Hotel Ferdinand in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

6. Rezervari

Pe site-ul Hotel Ferdinand se pot face cereri de rezervare. Solutionarea cererilor de rezervare (confirmare sau infirmare) se face in maxim 24 de ore, de Luni pana Vineri. Cererile de rezervare adresate in perioada de weekend (incepand de Vineri ora 17:00 si pana Luni ora 09:00 vor fi confirmate cel tarziu pana Luni ora 12:00)

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce:

a) a primit confirmarea si factura proforma prin fax si/sau email de la Hotel Ferdinand.

b) a acceptat conditiile rezervarii mentionate in factura proforma respectiv a semnat si transmis Confirmarea de Rezervare catre Hotel Ferdinand.

c) a indeplinit conditiile de plata mentionate in factura proforma

6.1 In functie de modul de garantare a rezervarilor, acestea pot fi:

a) negarantate – rezervari efectuate cu 48 de ore sau mai putin, inainte de data inceperii sejurului. Rezervarea este valabila pana la ora 18:00 in ziua inceperii sejurului; sosirile dupa aceasta ora trebuiesc mentionate in rubrica ‘Informatii suplimentare’

b) garantate cu carte de credit – rezervarea este valabila incepand cu ora 12:00 a zilei de incepere a sejurului pana la ora 8:00 a zilei urmatoare. In caz de nesosire a clientului, SC Camelysa Prodcom SRL va retine contravaloarea unei nopti de cazare.

c) garantate prin plata unui avans – avansul poate fi platit prin transfer bancar sau prin card de debit. rezervarea este valabila incepand cu ora 12:00 a zilei de incepere a sejurului pana la ora 8:00 a zilei urmatoare. In caz de nesosire, SC Camelysa Prodcom SRL va retine contravaloarea unei nopti de cazare.

7. Plata serviciilor cu card credit/debit

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul. Plata se poate realiza prin card de credit/debit.

Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.

SC Camelysa Prodcom SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro.

8. Anulari / nesosiri

Nesosire sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la hotel la data de incepere a sejurului.

In cazul unei nesosiri rezervarea isi pierde valabilitatea numai in conditiile prevazute la art.6.1.

Anularea unei rezervari de catre utilizator cu 48 de ore inainte de inceperea sejurului poate fi efectuata fara percepere de penalitati.

Inceperea sejurului este considerata ca fiind ora 12:00 a primei zile mentionate in rezervare.

Anularea unei rezervari, cu exceptia celor mentionate la 6.1 (a), cu mai putin de 48 de ore inainte de inceperea sejurului va comporta o penalitate de 1 noapte cazare.

Anularile se fac in mod exclusiv prin fax sau email. Anularea va fi considerata ca efectuata doar dupa confirmarea de catre Hotel Ferdinand a primirii acesteia.

Anularea pachetelor speciale (de ex. Revelion) poate fi facuta doar prin fax, asa cum urmeaza:

– in primele 24 ore de la transmiterea Confirmarii de Rezervare conform prevederilor art. 6- fara taxa de anulare

– dupa expirarea termenului de 24 ore – taxa de anulare reprezentand contravaloarea avansului achitat

Hotel Ferdinand isi rezerva dreptul de a anula fara avertisment orice rezervare efectuata de utilizatori care au facut in mod repetat rezervari negarantate ce nu au fost onorate.

9. Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA si mic dejun dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera). Exceptiile sunt specificate clar pe site.

Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate.

10. Plati / garantii

Efectuarea rezervarilor prin site-ul Hotel Ferdinand este gratuita. Plata serviciilor rezervate, cu exceptia avansului daca este cazul, se poate face la receptia hotelului in momentul cazarii sau catre SC Camelysa Prodcom SRL . Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii si numai prin selectarea posibilitatilor din meniul site-ului.

Eventualele solicitari legate de modul de plata inscrise in rubrica ‘Informatii suplimentare’ din ecranul de rezervare nu sunt luate in considerare. Site-ul poate sa nu permita alegerea unui anumit mod de plata..

In anumite situatii, pentru rezervari de peste 3 camere, sistemul poate accepta doar plata in avans sau garantarea cu carte de credit a primei nopti de cazare.

In cazul platilor cu carte de credit catre SC Camelysa Prodcom SRL, debitarea se face la maximum 3 ore de la efectuarea platii.

In situatia in care rezervarea se anuleaza:

– daca anularea se face in primele 3 ore, debitarea nu se mai efectueaza;

– daca anularea se face dupa 3 ore, suma va fi returnata conform celor mentionate la art. 8;

In cazul garantarii cu carte de credit, se obtine de la banca o autorizare pentru o suma egala cu valoarea primei zile de cazare. In caz de nesosire SC Camelysa Prodcom SRL va retine aceasta suma.

11. Informatiile introduse de utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Hotel Ferdinand poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Hotel Ferdinand poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin Hotel Ferdinand si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit

12. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC Camelysa Prodcom SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Camelysa Prodcom SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

13. Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea SC Camelysa Prodcom SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Hotel Ferdinand, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea SC Camelysa Prodcom SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Hotel Ferdinand, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

E-mail:office@hotel-ferdinand.ro

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.